Een duurzame vakantie op Curacao.

Duurzame zonnepanelen op curacao

Op het Wayaca Mini Resort Curaçao zijn wij ons bewust van de klimaatveranderingen en wat toerisme met zich mee brengt. Wij streven er dan ook naar om een eco friendly omgeving te creëren voor onze gasten met zo min mogelijk schadelijke effecten. Zo heb je een duurzame vakantie op Curacao.

Zo maken wij gebruik van zonneboilers die de appartementen van warm water voorzien.

Het afvalwater wordt door middel van een eco systeem gereinigd. Met het gereinigde water wordt de tuin besproeid

Daarnaast willen wij de gasten bewust maken van de energie die zij gebruiken. Het is geen probleem om bijvoorbeeld een airco te gebruiken, maar doe dit wel alleen als het nodig is. Elektra en water zijn schaars op het eiland en daarom ook heel kostbaar. Wij vragen daarom een deposit voor het gebruik van water en elektra, wat op het einde van uw verblijf verrekend wordt met de borg. Als je daardoor even stil kan staan bij je energieverbruik en op deze manier toch iets bewuster omgaat dan hebben wij alweer wat gewonnen voor het milieu op het eiland..

Geef een antwoord